Tilbygning​

Tilbygning af høj kvalitet tilbydes af erfarent firma

Leder du efter et professionelt firma, som kan lave en tilbygning hos dig? Så er du kommet til det rette sted. Hos Fischer Group Entreprise ApS i Albertslund har vi stor erfaring med tilbygninger, hvorfor vi kan være behjælpelige ved alle opgaver.

Vi kommer typisk hos kunder i Hellerup, Gentofte, Lyngby og resten af Nordsjælland, men står til rådighed over hele Sjælland.

Hvis du drømmer om et hjem med mere plads, men ikke ønsker at flytte fra din bolig, så er en tilbygning den ideelle løsning for dig. Med en ombygning af hus kan du nemlig nemt skabe mere plads lige efter dine ønsker. Vi kan eksempelvis lave en tagetage. 

Vi deler gerne ud af vores store erfaring, så vi kan vejlede dig mod den mest optimale løsning efter dine behov og ønsker.

Hvad koster en tilbygning?

Der findes mange forskellige muligheder inden for tilbygninger, hvorfor vores priser varierer fra opgave til opgave. Vi sørger dog altid for at give dig en god og attraktiv pris, uanset om der er tale om en ombygning af et parcelhus eller en murermestervilla. 

Du kan derfor med fordel vælge os til at hjælpe dig i forbindelse med renovering af hus.​

Vi er et erfarent firma, som lægger vægt på høj kvalitet. Det er vigtigt for os, at du kan regne med os. Vi overholder derfor altid aftalt tid og pris og leverer resultater af høj kvalitet hver gang. 

Derudover rydder vi altid op efter os selv, så du blot skal nyde dit nye hjem. Vi tager os af både store og små opgaver hos alle slags kunder.

Ring for flere informationer om tilbygning

Lyder en tilbygning som noget for dig, så kontakt os gerne for at modtage flere informationer. Vi kommer gerne ud til dig og kigger og tager en snak om dine ønsker. Vi står altid klar med et personligt tilbud, uanset om det handler om tilbygning, renovering af hus eller facaderenovering

Vi kan kontaktes på telefon: 29 77 97 98 eller på mail: fischergroup@outlook.dk, så vender vi straks tilbage.

Vi ser frem til at høre fra dig.​

Få et professionelt & uforpligtende tilbud

​Udfyld formularen herunder og du vil høre fra os snarest muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er vi?

Fischer Group Entreprise ApS er et professionelt firma som overholder tider og priser på vores opgaver. Vi løser opgaver inden for byggebranchen for erhverv og private.

Kontakt

Læhegnet 73
​2620 Albertslund
 

Tlf.: 29 77 97 98

E-mail: fischergroup@outlook.dk

CVR: 39427796