Renovering​

Renovering af hus tilbydes af firma med tilfredse kunder

Er du på udkig efter et kompetent firma, som kan hjælpe med renovering af hus? Så kan du med fordel kigge nærmere her på siden. Hos Fischer Group Entreprise ApS har vi stor erfaring med at renovere hus i forskellige grader. Vi står til rådighed hos kunder i Albertslund, Hellerup, Gentofte, Lyngby, Nordsjælland og resten af Sjælland.

Vi er et professionelt firma, som igennem årene har løst mange forskellige opgaver hos tilfredse kunder. 

Derfor kan vi klare både store og små opgaver i forbindelse med renovering af hus. Det kan eksempelvis være, du har overtaget et gammelt hus, som du ønsker at foretage en totalrenovering af. Det kan også være, du blot mangler hjælp til en mindre indvendig renovering.

Hvad koster renovering af hus?

Den nøjagtige pris på en renovering af hus afhænger af opgavens omfang. Derudover påvirker materialevalg også prisen. Hos os kan du dog forvente at få en attraktiv og konkurrencedygtige pris, uanset hvad opgaven lyder på. Vi vejleder dig desuden altid gerne mod det mest optimale valg på baggrund af dine behov.​

Der findes flere årsager til at foretage en ombygning af hus. Først og fremmest kan en renovering være med til at øge husets værdi, hvilket kan være en fordel, hvis du står overfor et salg. 

Derudover kan det give hjemmet et helt nyt look, så du kan genfinde glæden ved dit hjem. Uanset opgaven så garanterer vi høj kvalitet og god service hele vejen rundt.

 

Kontakt os for flere oplysninger eller en uforpligtende snak

Kunne du tænke dig at modtage flere oplysninger om, hvad vi kan gøre for dig, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig, hvor vi sammensætter et godt tilbud. Uanset om det omhandler renovering, tilbygning eller facaderenovering

Vi kan kontaktes på telefon: 29 77 97 98 eller på mail: fischergroup@outlook.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.​

Få et professionelt & uforpligtende tilbud

​Udfyld formularen herunder og du vil høre fra os snarest muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er vi?

Fischer Group Entreprise ApS er et professionelt firma som overholder tider og priser på vores opgaver. Vi løser opgaver inden for byggebranchen for erhverv og private.

Kontakt

Læhegnet 73
​2620 Albertslund
 

Tlf.: 29 77 97 98

E-mail: fischergroup@outlook.dk

CVR: 39427796